I Borås bor det många knuttar

Jajamen, när solen smyger fram bakom Borås Arena ut mot Knalleland, då är det många hojar som åker ut ur garagen. Här bor det många motorcykelintresserade och det delade intresset är något som för samman människor. Det är ett fantastiskt intresse som man kan dela oavsett härkomst, kön eller ålder. Det är ett underbart sätt att träffa nya människor men framför allt att få se alla dessa fina motorcyklar som rullar på våra vägar runt om i Sverige.

Att serva sin MC kan vara något av det viktigaste och därför är detta ett hett ämne runt om i Borås. MC Service Borås kanske är mångas stora sökning när det börjar bli dags, man vill ju inte att vem som helst ska få pilla på ens pärla och livskamrat. Mc Team1 är en MC-verkstad i Borås som både delar intresset om motorsport men är också fantastiskt duktiga på att utföra service på din mc i Borås. Man använder sig bara av godkända oljor och material med hög kvalitet och arbetar utefter rutiner och säkerhetskontroller som gör att man aldrig lämnar ut ett fordon ut att allt är helt genomgånget.

Detta ingår

En vanlig service brukar innehålla oljebyte, byte av oljefilter och en allmän översyn men självklart så följer man alltid det enskilda fordornets serviceplan. Allt detta finns att hitta i serviceboken och just MC Team1 gör att man på så vis kan känna sig riktigt trygg när man väl lämnar in hojen på service. Du får under tiden servicen pågår låna en scooter under tiden helt gratis om du önskar. Då blir du inte heller beroende av att någon måste hämta eller lämna dig. Så letar du efter någon som kan göra MC Service i Borås – då är MC Team1 den rätta verkstaden för dig!